TS LINKEKA TS csoportok világszerte, együttesen elindítottak egy nemzetközi honlapot,
2014 augusztus 15-én pénteken, 08:35, melynek elérhetősége:
http://tsint.org/index.php/news/76-welcome-to-our-new-website

A bemutatkozó cikket szeretnénk idézni.
Fordította: Óvári Vera

Üdvözlet a Nemzetközi Turner Szindróma Csoport új honlapján!


Mi, a Nemzetközi Turner Szindróma Csoport (Turner Syndrome International Group, TSINT), örömmel jelentetjük be, hogy hivatalosan is megindítottuk a Világ Turner Szindróma Közösségének (Turner Syndrome Community Worldwide) a weboldalát.

A Nemzetközi Turner Szindróma Csoport lehetőséget nyújt az egész világon a létező Turner Szindróma csoportoknak, hogy információt, jó gyakorlatokat és szakirodalmat osszanak meg egymással. Az a célunk, hogy világszerte gyarapítsuk a tudást és a megértést a Turner Szindrómáról.

A TSINT Japánban egy nemzetközi konferencián alakult meg 2012 novemberében. Az összes nemzetközi csoportvezető jelen volt egy összejövetelen, és úgy döntöttek, hogy létrehozzák ezt a weboldalt, hogy könnyebb legyen a kommunikáció a csoportok között. Még nagyon az elején járunk, de az a célunk, hogy együttműködjünk és segítsük egymást információk, tudás és tapasztaltok megosztásával.

A TSINT-nek jó kapcsolatai vannak a témában jártas szakemberekkel az egész világon, amely jó alapja a Turner Szindrómával kapcsolatos oktatásnak és ügyintézésnek. Egy Tanácsadói Bizottságot fogunk alapítani, amelyről a részleteket megírjuk ezen az oldalon.

Segítünk Mexikónak, a 2016 májusában megrendezésre kerülő kilencedik Nemzetközi Konferencia (Cancun, Mexikó) szervezőjének,. Amint megvannak a részletek, közzé tesszük az oldalon.
Segítünk a tizedik Nemzetközi Konferencia helyszínének a kiválasztásában is, amely 2019-ben vagy 2020-ban lesz megrendezve.

Azok a csoportok, amelyek csatlakozni akarnak hozzánk, küldjék el az elérhetőségeiket és egy rövid leírást a csoportjukról, hogy felrakhassuk a weboldalra.

Minden csoportot szívesen látunk. Részletekért írjanak Arlene Smyth-nek , a TSINT elnökének a tsintgroup@btconnect.com e-mail címre.
© 2019 Turner-Szindroma.hu