Élettörténet: Editedit-2

Szabó Editnek hívnak. 40 éves vagyok. 11 éves koromban diagnosztizálták a Turner szindrómát. A szüleim azért vittek kivizsgálásra, mert jóval alacsonyabb voltam kortársaimnál és évente csupán néhány centimétert növekedtem. Anavar ill. Oxandrolon tablettát szedtem, így jelenlegi testmagasságom 148 cm.

Az alapbetegségemhez társult pajzsmirigy alulműködés, amit gyógyszerrel jól lehet kezelni.2010-ben kiderült, hogy az étkezés utáni vércukrom magas, ezt diétával szépen sikerült helyrehozni. 2012 óta mindkét fülemben hallókészüléket kell viselnem.2014-ben volt egy enyhébb fokú szívinfarktusom, de szerencsére időben diagnosztizálták és így csaknem teljes életet élhetek.

Nagyon szeretek sütni és főzni. Amikor időm van, rá gobelin képeket hímzek. Kedvenc sportágam az úszás, gyors és mellúszás amit eddig megtanultam.

Jelenleg Szolnokon élek. Részmunkaidőben dolgozom gyógyszerészként, mellette elkezdtem az Egészségtudományi Szakfordító és Tolmácsképzést Szegeden.

Immáron 6 éve élek boldog házasságban a férjemmel, akivel remekül kiegészítjük egymást és együtt mindent el tudunk érni! Mivel peteérésem nincsen így vér szerinti gyermekünk nem születhetett. Örökbe szeretnénk fogadni egy kislányt, reméljük, minél hamarabb sorra kerülünk a várólistán.

2015.10.03

© 2019 Turner-Szindroma.hu